Kandidater til Repræsentantskabet

Jørgen Vinding
Jørgen VindingKandidat
Jeg har sejlet sejlbåde og nu motorbåd.

Jeg har været formand for Helsingør Sejlklub og chef for den store kapsejlads Sjælland Rundt, den gang med mere end 2,000 deltagende både. Har siddet i bestyrelsen i Dansk Sejlunion.

Jeg har i mange år været direktør for forskellige forretningsområder i ISS. Er i dag på deltid med at hjælpe små virksomheder med forretningsudvikling.

Jeg vil kunne styrke arbejdet i Repræsentantskabet i kraft af min forretningsmæssige indsigt og erfaring og en udpræget forståelse for brugernes holdning og ønske om indflydelse og så er jeg ganske omgængelig.

Torben Bjørn Christensen
Torben Bjørn ChristensenKandidat
Professional Experience:
1979 – 1982 A. P. Møller , Kbh og (Mærsk Kemi) – Singapore
Kemi ingeniør
1983 – 1997 Flexibel Emballage Plast
Ejer , CEO
1997 – 2001 Schur International
Teknisk Direktør , Schur Kolding og Flensborg
1992- nu Heino Cykler ,
CEO
2001 – 2005 Industri Filter
Ejer CEO
2005 – 2008 Scandinavisk Dentalservice
Ejer CEO
2009 – 2014 Gertsen & Olufsen
Del Ejerskab , CEO
50 % Ejer Jacob Jensen, Shipyard in Copenhagen. And ShipShape in Rungsted .
50 % Ejer PO-Ma Invest .
100% Ejer TBC Holding Aps , equity 1/7-2017 82 mil Dkk
Bestyrelsmedlem / formand i 9 selskaber Deriblandt Brøndby If ,

Michael De Bang
Michael De BangKandidat
Vi har en velfungerende havn. Men vi skal sikre, at bådpladslejerne har ordentlig indflydelse på beslutningerne og at vores penge bruges med omtanke.
Jeg er 61 år, bor i Trørød og har en 36” sejlbåd ”Skumfidusen”. Jeg er kommet på Vedbæk Havn i 50 år fra optimistjolle og junior sejlads i sejlklubben til vores egen båd som jeg mest sejler i sammen med min hustru. Jeg er medlem af bådlauget og Vedbæk Sejlklub.
Jeg arbejder med strategiudvikling og projektstyring hos Novo Nordisk.
Tak for din interesse, stem til repræsentantskabs valget og vis opbakning til vores plads i havnens bestyrelse
Stig Hoffland
Stig HofflandKandidat
Navn, stilling: Stig Hoffland, adm. direktør
Bosiddende: Olgasvej 23, 2950 Vedbæk
Alder: 60 år
Pladslejer: Nr. 965 – Fast bådplads i Vedbæk Havn siden 2011
Båd: Har en ældre 42 fods one off sejlbåd, Tjørn
Medlem af: Vedbæk Bådlaug

Jeg ønsker at sikre en fortsat positiv udvikling af Vedbæk Havn med gode faciliteter, et ordentligt serviceniveau og et attraktivt havnemiljø for bådpladsejerne, klubberne og de øvrige brugere af havnen – med afsæt i god, langsigtet planlægning med sund økonomi og ro om havnetaksterne.

Tommy Larsen
Tommy LarsenKandidat
Mit navn er Tommy Vincentz Larsen.
Jeg er adm. direktør og partner i virksomheden Operator Systems, der udvikler og implementerer software løsninger til optimering af produktionsvirksomheder.

Jeg er 59 år og bosiddende i Trørød, sammen med min familie der består af min kone Helle og vores 5 børn.
Jeg har været bådejer i mange år, og har fast plads i havnen, vores båd er for nuværende en 30 fods motorbåd.

Jeg har altid haft interesse i at deltage i det lokale foreningsliv og lokal politik, og har i mine unge dage brugt rigtig meget tid på at opbygge og udbrede en ungdomsafdeling.

Danny Hammeken
Danny HammekenKandidat
Danny Hammeken, 56 år, gift med Caroline og bor i Holte. Familien omfatter også 5 børn. Til daglig arbejder jeg som Nordic Senior Director i et IT-selskab. Vi har haft fast havneplads siden 2012, hvor vi købte vores første sejlbåd. Jeg bruger meget tid i havnen og ser havnen som et frirum, når vi ikke sejler kan vi godt bare holde weekends i båden. Vi sætter stor pris på vores gode naboer i havnen, sammenholdet og de gode rammer, som bådejerne har. Da havnen er en stor del af vores liv, vil jeg gerne give noget tilbage og varetage bådejernes interesser – og være med til at gøre en god havn endnu bedre.
Niels Friis-Hansen
Niels Friis-HansenKandidat
Niels Friis-Hansen, 71 år. Fhv. Ungdomsskoleinspektør. Bor på Rudersdalsvej i Holte. Har haft bådplads i havnen siden 1980’erne. Jeg er medlem af Vedbæk Bådelaug, Danske Tursejlere og Svenska Kryssarklubben.
Min nuværende båd (siden 2006) er ”Livia” en 37 fods Malö ketch, plads A16.
Vi har en god og veldrevet havn. Jeg synes det er vigtigt, at bådpladslejerne nu repræsenteres i Fondsbestyrelsen og vil gerne gøre mit til, at vi kan være med til at præge havnen, både i nutiden og fremtiden.
Flemming Bluhme
Flemming BluhmeKandidat
Jeg er relativ ny på havnen og vil meget gerne yde noget for fællesskabet.

Som sejler og vinterbader nyder jeg havnemiljøet året rundt. Jeg finder det vigtigt, at vores havns særpræg og natur bevares, og at vi ikke sætter den skønhed, der gør havnen så attraktiv for os alle, over styr.

Jeg har ejet flere bådtyper og har duelighedsbevis og VHF-radiocertifikat. Jeg har før haft bådplads i andre havne og bringer nogle erfaringer med. Jeg har ledelseserfaring fra 17 år som officer i flyvevåbnet og fra mit nuværende job som luftkaptajn.
Jeg er 57 år, gift og har to større børn og hus i Trørød.

Ebbe Munch-Andersen
Ebbe Munch-AndersenKandidat
Jeg hedder Ebbe Munch-Andersen og er 76 år. Opvokset i Søllerød og bor i dag alene i Søllerød Park.
Hele mit liv har jeg færdedes i Vedbæk og haft min daglige gang i Vedbæk Havn. Gennem de seneste 50 år været medejer af diverse sejlbåde, eksempelvis en Spækhugger i 30 år og de seneste 15 år som medejer af en Ballad. Desuden er jeg medlem af Vedbæk Tennisklub, Gymnastik Foreningen ”De Flotte Fyre” samt Vedbæk Vikingelaug. I 40 år af mit arbejdsliv var jeg ansat på Dagbladet Børsen som journalist og redaktør.
Ida Blenner Bogason
Ida Blenner BogasonKandidat
Niels Munk-Jensen
Niels Munk-JensenKandidat
Jeg er 75 år og har sejlet siden ungdommen først i Optimist, siden Wayfarer- og Laserjolle. Fra 1990 Nordisk Folkebåd, Hallberg Rassy 31 og nu Hallberg-Rassy 37.
Jeg opstiller for at sikre bådpladslejernes indflydelse på de beslutninger som er afgørende for Vedbæk Havns drift. Gennem mange år har vi ikke haft nogen indflydelse herpå, selvom vi har betalt det meste af driften.