Nyheder

Lunar x Seabin i Vedbæk Havn

I dag indeholder havene 1 ton plast for hver 5 ton fisk. Det er et menneskeskabt problem, som vi kan løse sammen. Derfor har Lunar indgået et nyt grøn samarbejde i Vedbæk Havn med Seabin.

I Vedbæk Havn kan man finde den nye Seabin, en havskraldespand, der kan filtrere vandet i havnen for alt fra engangskrus og plastikflasker til olierester og take away emballage.

Det er Lunars kunder, der har doneret den nye Seabin, og indtil videre har den filtreret over 400 millioner liter vand og opsamlet plastik, svarende til mere end 35.000 engangsflasker.

Med Seabin-succesen i Vedbæk Havn er der allerede planer om at få endnu flere Seabins i Danmark og resten af Norden: Næste gang bliver det i Aarhus og Stockholm.

Vil du læse mere om Seabin projektet? Tjek lunar.app/dk/project-blue
Sådan bidrager Lunars kunders til rent havvand
Hver gang 1000 kr. Lunar kunde bruger kan de bidrage med 1 – 5 kr til Seabin projektet og bidrage til renere havvand. Lunar lægger 2% oveni kundernes bidrag. Alt går ubeskåret til Seabins.

Lunar er en 100% digital bank, der gør det nemt at få det bedste ud af sine penge. Download app’en i din app store, eller læs mere om Lunar på lunar.app.